6 juli 2012

Veckans fönster- flygfärdigt

Det krävs en vid tolkning av begreppet fönster... I ett fönster (det ser ni väl?) i skogen sitter två flygfärdiga ungar av bivråk.

Fler fönsterbilder finns hos Susanne

15 kommentarer:

  1. Vilken tur att vi har så mycket fantasi i den här fönstergruppen ;0) Naturligtvis ser jag fönstret, fåglarna är ju som inramade av det. Fint fångat!

    SvaraRadera
  2. Det här var väl ett tema som passar dig ;) En härlig bild i alla fall, och högst passande till temat. Fönstret kan man se om man vill! :)

    SvaraRadera
  3. Absolut..jag är med på alla tolkningar...kreativa lösningar är det bästa jag vet...cool bild..jag kan tro att du väntat länge för den här fina fönsterborden.

    SvaraRadera
  4. Jamen absolut ett bågfönster :-))

    SvaraRadera
  5. Självklart ser vi det! :)

    SvaraRadera
  6. Klart att det är ett bågfönster och nu vet jag t o m vad en bivråk är. Tack Wiki. Läste först "bilvrak"...:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha! Det hade kanske funnits något bilvrak också om jag hade letat! Så bra att jag kan bidra till dina ornitologiska kunskaper!

      Radera
  7. Skrattar åt BPs bilvrak så att jag kommer av mig. Fönsterbågen är tydlig! Men hur lyckas du fånga flygfärdiga vråkar? Kanske genom fönstret i ett gömsle i skogen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, faktiskt inget gömsle. Det är nog mig den ene tittar på. De hade troligen ännu inte förstånd till att vara rädda. De hade nog precis lämnat boet.

      Radera
  8. Jodå, visst ser jag fönstren och tycker de är väldigt natur-liga. Undrar liksom llhertz hur du kommit bivråkarna så nära. Och visst är det roligt att se alla fantasifulla tolkningar fönsterdeltagarna hittar på.

    SvaraRadera
  9. Vilken tur att fantasifulla tolkningar av fönster är tillåtna! Den här bilden hade jag inte viljat missa! Fantastisk.

    SvaraRadera
  10. Klart det er et vindu.
    Flotte fugler.
    Ha en deilig lørdag.
    Mormor

    SvaraRadera
  11. Säger som alla andra: det är solklart att jag ser fönstret! Och flygfärdigheten är det ingen som tvivlar på heller. Kanon!

    SvaraRadera
  12. *hehe* ja ser man inte fönstret så har man dålig fantasi. fantastisk bild på bivråkarna.

    SvaraRadera
  13. Jag ser helt säkert ett fönster. Dessutom två söta fågelungar som snart kan flyga.
    Rolig tolkning.

    SvaraRadera